click me

26 April 2011

Mentor 5-Salma (konsert 3 group B)



Penasaran & kopi dangdut
palinggggggggg mantappppppp..;p


Jeritan batinku-Salma ft Azlan

palingg manang..de besttt ever;p!!

25 April 2011

Hikayat Merong Mahawangsa



Waaa..best o ni cerita.1st word yang keluar dr mulut sya..waa mcm bukan filem Malaysia.(hehe)..based on kualiti filem2 yang ada sebelum ni., HMM jauh lebih berkualiti bh;p..Well done KRU..kalau ada sesiapa yang belum tengok tu, tengok la..purchace mll Astro First.RM15 jak tu,boleh tengok berulang-ulang sampai termuntah2..hehe (dalam tempoh 48 jam)

Don't stop believing!

sangat susah untuk terus percaya!
sangat susah..!!
sampai bila akan terus bertahan..??
tak tahu...!!
Hidup tanpa masalah..
bukanlah hidup..
Tapi jika masalah sengaja dicari..
itu musnahkan hidup..

American Idol-James (Top7)



still and always..love James hehe..
.................................................................

Elimination result..
selepas asyik berada dalam bottom 3 hampir setiap minggu akhirnya Stefano tersingkir selepas Top 7 perform..xpa la,sooner or later..dia tetap akan keluar;(...

18 April 2011

Don't Stop Believing-New reality show


kelmarin saya tertinguk pula rancangan ni di saluran 701.Satu lagi rancangan realiti yang saya rasa menarik juga, sebab ia menggabungkan bakat menari dan menyanyi sekaligus.Peserta2 adalah dlm bnetuk group..sampai ada group yg mempunyai 60 org ahli..penuh terus tu pentas..haha..rancangan tu dihostkan oleh Emma Bunton..dan judges pula,Anastacia, Tamzin Outhwaite, Duncan James and High School Musical choreographer Chucky Klapow. Actlly lama sdh bh rancangan ni tapi baru juga kena kasi tayang di Malaysia..hehe..(mengikut laporan rancangn ni tlh pun berlangsung tahun lalu) read more

.

Dice

ni salah 1grup favourite saya ni..hehe..

yang ni Don't stop Believing Super group..

.

yang ini 5 orang pertama Super Group dalam DSB.


American Idol-James durbin (Top8 )



as usual James rockk the stage;p....

12 April 2011

Mentor 5-Salma ( konsert 2 kump.B)

persembahan pertama-Bukan milikmu


persembahan kedua-Rama2 (duet Salama n Ratna)